Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter

De stemming is afgelopen. 

38
0

Willekeurig Populair Recent
Toon opnieuw willekeurig 24 van de 38 bijdragen
Damian Wilson

Zeer veelzijdige artiest met gevarieerd repertoire. Zeer trouwe fanbase. Enorm charismatische man die zowel kerstconcerten als grote zalen vult.

Lieve D.
0 0
lees meer
Paddy's Choise

Ierse folk, een groep van de streek, zomerse vibes.

Marijke L.
0 0
lees meer
RUBIN
Dit fantastische duo verbaasde onlangs nog het voltallige publiek in Het Mtysterie. Een set met rootsy invloeden van jazzpop- bkues bestaande uit eigen muziek en teksten in de stijl van Trixie Withley, Ry Cooder en T-Bone Burnett. Emotie en sound staan centraal en trekt je naar het puntje van je stoel of laat je net meedansen. Eva Mertens kan het publuek begeesteren met haar prachtige stem terwijl Tom Peeters een fantastische gitarist blijkt te zijn. Ze stonden al in de Bourla, Depot, Vooruit, Gentse Feesten, Labadoux en andere festivals en dit met groot succes. Op een zwoele zomeravond kan het niet anders of ze begeesteren het parkpubliek.
Marc D.
0 0
lees meer
The Hotties
Ambiance verzekerd met deze coverband! Van Madness tot the Cure. The Hotties kennen hun roots in Alveringem, op een steenworp van Poperinge dus!
Hannes P.
0 0
lees meer
Johannes is zijn naam
Het is het soloproject van de Johannes Verschaeve, frontman zanger van The Van Jets. Hij is een halve West Vlaming (Oostende), dus hij is zeker welkom in Poperinge! Hij komt al naar Watou kunstfestival, maar sfeer maken op de parkconcerten in Poperinge lijkt me zeker ook mogelijk.
Emiel C.
0 0
lees meer
Axel Lane
Waarom niet eens een Nederlandstalige zanger?
Carton M.
0 0
lees meer
Replay

Leuke populaire uptempo covers door een 9 koppige band volledig live . De leadzangeres en één van de muzikanten wonen zelf in Poperinge.

Serge L.
0 0
lees meer
Bataclan
Heel fijne mensen die mooie muziek brengen
Joke D.
0 0
lees meer
Jb en June JACKSON
Ambiance top. Laatst Kerstmarkt in Ieper op zijn kop gezet
Jeannick B.
0 0
lees meer
Motion Blurred

Een kei goeie band met fantastische nummers en aangename kerels!

Yaicke M.
0 0
lees meer
MalVine Band
De MalVine Band (uit Heffen bij Mechelen) is de grootste coverband van Vlaanderen. Naast de gebruikelijke combo en zang staan er maar liefst 20 blazers op het podium. We brengen met onze band tot 2,5uur ambiance muziek. Beleving staat bij ons centraal, wij willen het publiek graag een ‘wauw-moment’ bezorgen. Hierbij alvast een voorproefje van wat je van ons mag verwachten: https://www.youtube.com/watch?v=JAsXsOZfttM. Volg zeker ons YouTubekanaal (https://www.youtube.com/@MalVineBand), binnenkort publiceren we nog meer content.
Dylan S.
0 0
lees meer
Guana coverband

Rock coverband met stevig gitaarwerk van eigen streek. Brengen zowel De Kreuners als Foo Fighters!

Kimberly C.
0 0
lees meer
Everlong
Hele goeie coverband Ze spelen covers van de jaren 90-2000 Pop rock alternative
Sofie V.
0 0
lees meer
korinthians
een goeie opkomende Gentse groep, die succes heeft in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, speelde ook al in Parijs
Pascale D.
0 0
lees meer
2 The Limits Acoustic Coverband

prachtige stem, mooie covers, ambiance!

Marijke L.
0 0
lees meer
Lesco
Steengoede partycoverband die iedereen doet meezingen en meedansen. Dit wordt een geslaagd feestje!!
Carine T.
0 0
lees meer
Mooneye

Het is een Belgische band met frontman Michiel Libberecht die je kunt vergelijken met Fleet Foxes en Neil Young. Het is iets tussen folk, rock en indiepop, ideaal voor op de parkconcerten

Emiel C.
0 0
lees meer
Acts of Man
Acts of Man brengt een eigentijds repertoire met wortels uit de Amerikaanse Blues, Country en Folk. Ze treden vaak op in een kleinere clubs, cafés of huiskamers maar het hoeft niet louter subtiel en ingetogen te klinken. Dit duo kan tevens een energieke set brengen voor een groter publiek. Acts of Man is 50% uit Poperinge en dus is een plaats op het podium van de Parkconcerten vrij logisch.
Tom N.
0 0
lees meer
Samoerai

West-Vlaamse hiphop, rasartiest met pakkende en vaak herkenbare teksten, heeft nieuw album uit. Samoerai is heel populair bij de jongeren die naar OverKop komen en die graag luisteren naar hiphop. Samoerai draait ook al even mee dus bij het ietwat ouder jonger publiek ook gekend. Ik denk een meerwaarde voor Poperinge.

Dimitri D.
0 0
lees meer
Moona LiSsa Band
Moona LiSsa’s 5-koppige band met soulstem Lissa Hullak uit Ieper, muzikale duizendpoot Pieter Vanhooren uit Reningelst, bassist Dirk Delmare uit Ieper, gitarist Ivan Hoedt uit Ieper & last but sertainly not least vrouwelijke drumster Bernadette Decrock uit Westouter getuigen van talent uit eigen streek! Door de reeds opgebouwde fanclub brengt deze groep zelf ook veel volk mee omnte genieten van de ambiance ter plaatse! Covers van toen en nu…
Lissa H.
0 0
lees meer
All Rights Reserved

All Rights Reserved is een 4 koppige coverband uit het Kortrijkse, met een Poperingenaar als bassist :-) De band speelt wat eigenwijze liedjes, in die zin dat er steeds een "Aha-erlebenis" ontstaat bij het publiek met muziek die er toe doet. En ja, er kan ook gedanst worden!

Riquette V.
0 0
lees meer
LunAcoustic

Laat ze als laatste zingen en ik ben er zeker van dat ze het publiek mee krijgen ze weten van geen ophouden met hun eigen vlamche liedjes en superveel covers ze zijn gewoon top en van eigen streek ze zouden gewoon elk jaar in het stadspark moeten staan.

Chantal W.
0 0
lees meer
LARS PECTOOR
winnaar cultuurprijs 2023 opkomend talent
Stefaan L.
0 0
lees meer
Javahn
eigen West-Vlaamse liederen kleinkunst afgewisseld met catchy rock Javahn (Joeri Decuyper) wordt live bijgestaan door en bas, drum, lead gitaar en bariton sax.
Dries D.
0 0
lees meer
Toon opnieuw willekeurig 24 van de 38 bijdragen