home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

De stemming is afgelopen. 

38
0

Willekeurig Populair Recent
Toon opnieuw willekeurig 24 van de 38 bijdragen
Trivox (Lars, Binke & Abigail)

Poperingenaar Lars (die de Cultuurprijs Opkomend Talent 2023 won :-) ), Binke en Abigail hebben dit jaar alle 3 aan The Voice Kids deelgenomen en zijn tot in de Knockouts geraakt. Na de opnames kwamen deze drie goeie vrienden geregeld samen om samen al dan niet meerstemmig te zingen. Al snel kwamen ze op de naam Trivox en volgden er enkele optredens. Willen jullie jong talent een kans geven? Stem dan op Trivox! ;-)

Wim P.
0 0
lees meer
The Hotties
Ambiance verzekerd met deze coverband! Van Madness tot the Cure. The Hotties kennen hun roots in Alveringem, op een steenworp van Poperinge dus!
Hannes P.
0 0
lees meer
Damian Wilson

Zeer veelzijdige artiest met gevarieerd repertoire. Zeer trouwe fanbase. Enorm charismatische man die zowel kerstconcerten als grote zalen vult.

Lieve D.
0 0
lees meer
Bataclan
Heel fijne mensen die mooie muziek brengen
Joke D.
0 0
lees meer
Maiskie Molie
https://www.youtube.com/watch?v=HS9SU_8S7QI Maïskie Molie uit West-vlaanderen (oa Heuvelland) glijdt gezwind door 50 jaar muziekgeschiedenis. We masseren jullie oren met een vettige mix van pop, rock, ska , reggae, salsa en hiphop. Een parfait van Michael Jackson en Wu-tang Clan, een vinaigrette van Doe Maar en James Brown, een sausje van Billie Eilish en Olivia Newton-John, een snuifje Cloclo of Abba, alles past binnen ons smakenpalet. De mayonnaise pakt op het podium dankzij twee krokante zangers en twee smeuiige zangeressen, smaakvol begeleid door een goed geoliede sectie muzikanten (drum, bas, gitaar, keys en blazersectie). Al tien jaar zorgt Maïskie Molie voor de vlam in de pan op elke party. Concertorganisatoren combineerden ons al met ’t Hof Van Commerce, Guy Swinnen, The Wolf Banes, Gers Pardoel, Axelle Red, The Sore Losers en The Van Jets. We staan telkens garant voor een lekker gerechtje met enthousiasme en energie als belangrijkste ingrediënten!
Bert L.
0 0
lees meer
U-NICK
Coverband uit West-Vlaanderen met frontman Nick Beernaert, onlangs nog te zien in Starstruck en destijds in "The Voice van Vlaanderen. U-NICK brengt een stomende set met heel wat 'bijna vergeten' hits, ze brengen 90 min muzikale magie en hun aanstekelijk enthousiasme zorgt gegarandeerd voor ambiance op de parkconcerten. 
Nick B.
0 0
lees meer
Radio vader
Radio Vader bestaat uit 5 muzikanten met, om het op z’n West-Vlaams te zeggen, ‘nen oek of’ en met een passie voor rockmuziek. In een knotsgekke, stevige set met de nodige vaart nemen ze je mee op een trip down memory lane. Denk aan momenten zoals die eerste keer de stropdas knopen op het voorhoofd terwijl nonkel Luc luchtgitaar speelde op een medley van AC/DC, oma en opa die nog steeds swingen op The Blues Brothers, of moeder en vader die elkaar binnen doen terwijl CCR op de achtergrond speelt. Dit herbeleef je allemaal tijdens een anderhalf uur durende knallende set. Volledige nummers met een eigen toets en af en toe een verrassende medley, daar staan ze voor bekend! Deze kanjers hebben ondertussen op heel wat evenementen (Tinekesfeesten, Sinksenfeesten, Rock for Arrows) getoond dat ‘Let Me Entertain You’ niet zomaar een woord is, maar een missie om het publiek volledig uit de bol te laten gaan. Wil je een rock-coverband die je laat genieten van 70-80-90-00 nummers waarbij dansen en springen een must is, zowel voor festival, café, privé, bedrijf, trouw of ander evenement, dan ben je aan het juiste adres. Rock ’n roll from heaven, met de goedkeuring van Freddy Mercury.
Sherri-dean C.
0 0
lees meer
Jb en June JACKSON
Ambiance top. Laatst Kerstmarkt in Ieper op zijn kop gezet
Jeannick B.
0 0
lees meer
Paddy's Choise

Ierse folk, een groep van de streek, zomerse vibes.

Marijke L.
0 0
lees meer
Replay

Leuke populaire uptempo covers door een 9 koppige band volledig live . De leadzangeres en één van de muzikanten wonen zelf in Poperinge.

Serge L.
0 0
lees meer
Guana coverband

Rock coverband met stevig gitaarwerk van eigen streek. Brengen zowel De Kreuners als Foo Fighters!

Kimberly C.
0 0
lees meer
Filip Hayaert ( muziekgroep: De Split )
Filip Hayaert ( Poperingenaar ), Filip was zanger van de groep De Split met de wondermooie songs spoken op de baan, 'k Zal het zeggen Walter, Elza etc.. Mocht Poperinge eens wat oudere songs terug tot leven brengen zou dat wel mooi zijn ! Er zijn in Poperinge zeker begin jaren '90 heel wat toffe dingen gebeurt zoals The Boondocks, De Split, V for Vendetta, Bottled in Belgium, Sandrino Deroo, Blind Act, Greenhorns, dan raad ik zeker Filip Hayaert aan om de songs spoken op de baan te laten zingen, zoals er zoveel spoken rondlopen hé haha :)
Jan L.
0 0
lees meer
Kocham Cie
Deze band van net over de Franse grens is de ideale groep om op een zwoele zomeravond het park in vuur en vlam te zetten. In de traditie van Goran Bregovic spelen zij de uiterst dansbare Balkanmuziek. Eénmaal ze op gang zijn is er geen stoppen aan en kan je niet blijven zitten. Onder leiding van de virtuose accordeonist Pierre Polveche speelt deze tienkoppige groep op vele locaties in Frankrijk, nu ook in Poperinge?
Marc D.
0 0
lees meer
korinthians
een goeie opkomende Gentse groep, die succes heeft in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, speelde ook al in Parijs
Pascale D.
0 0
lees meer
MalVine Band
De MalVine Band (uit Heffen bij Mechelen) is de grootste coverband van Vlaanderen. Naast de gebruikelijke combo en zang staan er maar liefst 20 blazers op het podium. We brengen met onze band tot 2,5uur ambiance muziek. Beleving staat bij ons centraal, wij willen het publiek graag een ‘wauw-moment’ bezorgen. Hierbij alvast een voorproefje van wat je van ons mag verwachten: https://www.youtube.com/watch?v=JAsXsOZfttM. Volg zeker ons YouTubekanaal (https://www.youtube.com/@MalVineBand), binnenkort publiceren we nog meer content.
Dylan S.
0 0
lees meer
Crying Lupus
Crying Lupus is een relatief nieuwe band van jonge gemotiveerde artiesten die het groots zien. Toen na vorige zomer het project van zangeres Ibe ofwel “Ibs” en drummer Thomas “Mormel” ten einde liep, bleven ze niet bij de pakken zitten en gingen direct op zoek naar een nieuwe bezetting. Na een intensieve zoektocht zijn ze zeer trots om gitarist Jonas “Jonne” en Poperingse gitarist Milan “The wizard of Deloz” te verwelkomen in hun muzikale gezinnetje. Lupus creëert een sound die varieert van een gevoel zoals Evanescence en Nightwish tot ruige riffs zoals Nirvana. Dansen, springen, luidkeels meezingen en zelfs af en toe een traantje laten bij een pakkende tekst kan allemaal. Het ultieme doel van Crying Lupus is om ooit minstens op de weide van Werchter op te treden, let’s make it happen!
Milan D.
0 0
lees meer
Acts of Man
Acts of Man brengt een eigentijds repertoire met wortels uit de Amerikaanse Blues, Country en Folk. Ze treden vaak op in een kleinere clubs, cafés of huiskamers maar het hoeft niet louter subtiel en ingetogen te klinken. Dit duo kan tevens een energieke set brengen voor een groter publiek. Acts of Man is 50% uit Poperinge en dus is een plaats op het podium van de Parkconcerten vrij logisch.
Tom N.
0 0
lees meer
Mr. Myst
Dit is een opkomende Belgische Hard Rock band met veel internationale alures. Een echte volkstrekker die niet alleen muziekaal sterk staat, maar ook inspeelt op het publiek. Melodische songs met een groot meezinggehalte en oog voor show. Hun nieuwe cd scoort enorm goed in de scene.
Shana B.
0 0
lees meer
Motion Blurred

Een kei goeie band met fantastische nummers en aangename kerels!

Yaicke M.
0 0
lees meer
Everlong
Hele goeie coverband Ze spelen covers van de jaren 90-2000 Pop rock alternative
Sofie V.
0 0
lees meer
Lesco
Steengoede partycoverband die iedereen doet meezingen en meedansen. Dit wordt een geslaagd feestje!!
Carine T.
0 0
lees meer
Axel Lane
Waarom niet eens een Nederlandstalige zanger?
Carton M.
0 0
lees meer
Johannes is zijn naam
Het is het soloproject van de Johannes Verschaeve, frontman zanger van The Van Jets. Hij is een halve West Vlaming (Oostende), dus hij is zeker welkom in Poperinge! Hij komt al naar Watou kunstfestival, maar sfeer maken op de parkconcerten in Poperinge lijkt me zeker ook mogelijk.
Emiel C.
0 0
lees meer
LARS PECTOOR
winnaar cultuurprijs 2023 opkomend talent
Stefaan L.
0 0
lees meer
Toon opnieuw willekeurig 24 van de 38 bijdragen