home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Jullie inzendingen

Trivox (Lars, Binke & Abigail)

Poperingenaar Lars (die de Cultuurprijs Opkomend Talent 2023 won :-) ), Binke en Abigail hebben dit jaar alle 3 aan The Voice Kids deelgenomen en zijn tot in de Knockouts geraakt. Na de opnames kwamen deze drie goeie vrienden geregeld samen om samen al dan niet meerstemmig te zingen. Al snel kwamen ze op de naam Trivox en volgden er enkele optredens. Willen jullie jong talent een kans geven? Stem dan op Trivox! ;-)

Wim P.
0 0
lees meer
Acts of Man
Acts of Man brengt een eigentijds repertoire met wortels uit de Amerikaanse Blues, Country en Folk. Ze treden vaak op in een kleinere clubs, cafés of huiskamers maar het hoeft niet louter subtiel en ingetogen te klinken. Dit duo kan tevens een energieke set brengen voor een groter publiek. Acts of Man is 50% uit Poperinge en dus is een plaats op het podium van de Parkconcerten vrij logisch.
Tom N.
0 0
lees meer
Replay

Leuke populaire uptempo covers door een 9 koppige band volledig live . De leadzangeres en één van de muzikanten wonen zelf in Poperinge.

Serge L.
0 0
lees meer
LunAcoustic

Laat ze als laatste zingen en ik ben er zeker van dat ze het publiek mee krijgen ze weten van geen ophouden met hun eigen vlamche liedjes en superveel covers ze zijn gewoon top en van eigen streek ze zouden gewoon elk jaar in het stadspark moeten staan.

Chantal W.
0 0
lees meer
U-NICK
Coverband uit West-Vlaanderen met frontman Nick Beernaert, onlangs nog te zien in Starstruck en destijds in "The Voice van Vlaanderen. U-NICK brengt een stomende set met heel wat 'bijna vergeten' hits, ze brengen 90 min muzikale magie en hun aanstekelijk enthousiasme zorgt gegarandeerd voor ambiance op de parkconcerten. 
Nick B.
0 0
lees meer
Crying Lupus
Crying Lupus is een relatief nieuwe band van jonge gemotiveerde artiesten die het groots zien. Toen na vorige zomer het project van zangeres Ibe ofwel “Ibs” en drummer Thomas “Mormel” ten einde liep, bleven ze niet bij de pakken zitten en gingen direct op zoek naar een nieuwe bezetting. Na een intensieve zoektocht zijn ze zeer trots om gitarist Jonas “Jonne” en Poperingse gitarist Milan “The wizard of Deloz” te verwelkomen in hun muzikale gezinnetje. Lupus creëert een sound die varieert van een gevoel zoals Evanescence en Nightwish tot ruige riffs zoals Nirvana. Dansen, springen, luidkeels meezingen en zelfs af en toe een traantje laten bij een pakkende tekst kan allemaal. Het ultieme doel van Crying Lupus is om ooit minstens op de weide van Werchter op te treden, let’s make it happen!
Milan D.
0 0
lees meer
Ontdek alle suggesties

Parkconcerten 2024

Selectie door het stadsbestuur

begin februari 2024

Bekendmaking namen op de affiche

voorjaar 2024