Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter

Jullie inzendingen

Crying Lupus
Crying Lupus is een relatief nieuwe band van jonge gemotiveerde artiesten die het groots zien. Toen na vorige zomer het project van zangeres Ibe ofwel “Ibs” en drummer Thomas “Mormel” ten einde liep, bleven ze niet bij de pakken zitten en gingen direct op zoek naar een nieuwe bezetting. Na een intensieve zoektocht zijn ze zeer trots om gitarist Jonas “Jonne” en Poperingse gitarist Milan “The wizard of Deloz” te verwelkomen in hun muzikale gezinnetje. Lupus creëert een sound die varieert van een gevoel zoals Evanescence en Nightwish tot ruige riffs zoals Nirvana. Dansen, springen, luidkeels meezingen en zelfs af en toe een traantje laten bij een pakkende tekst kan allemaal. Het ultieme doel van Crying Lupus is om ooit minstens op de weide van Werchter op te treden, let’s make it happen!
Milan D.
0 0
lees meer
Lesco
Steengoede partycoverband die iedereen doet meezingen en meedansen. Dit wordt een geslaagd feestje!!
Carine T.
0 0
lees meer
korinthians
een goeie opkomende Gentse groep, die succes heeft in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, speelde ook al in Parijs
Pascale D.
0 0
lees meer
Kocham Cie
Deze band van net over de Franse grens is de ideale groep om op een zwoele zomeravond het park in vuur en vlam te zetten. In de traditie van Goran Bregovic spelen zij de uiterst dansbare Balkanmuziek. Eénmaal ze op gang zijn is er geen stoppen aan en kan je niet blijven zitten. Onder leiding van de virtuose accordeonist Pierre Polveche speelt deze tienkoppige groep op vele locaties in Frankrijk, nu ook in Poperinge?
Marc D.
0 0
lees meer
Neon Sunset - 80s coverband
Neon Sunset katapulteert je terug naar de iconische jaren 80. Monsterhits, waanzinnige looks en flashy vibes, de 80s hadden het allemaal! De band brengt een aanstekelijke show vol legend muziek en stylish fashion recht uit het mooiste decennium. Mijmerende nostalgie, spontane rillingen bij de zoveelste meezinger die passeert, wilde dansmoves zoals het alleen toen kon… het overkomt je gegarandeerd allemaal! Fanny pack aan, haarbandjes op en… gaan!
Martijn S.
0 0
lees meer
Paddy's Choise

Ierse folk, een groep van de streek, zomerse vibes.

Marijke L.
0 0
lees meer
Ontdek alle suggesties

Parkconcerten 2024

Selectie door het stadsbestuur

begin februari 2024

Bekendmaking namen op de affiche

voorjaar 2024