Skip to main content
home-page
home-page

Welk programma heb jij in gedachten voor de Parkconcerten?

Bedankt voor de meer dan 1100 stemmen!

50
0

Deze artiesten werden voorgesteld. De stemming is afgelopen.

Willekeurig
Populair
Recent
Toon opnieuw willekeurig 24 van de 50 bijdragen
The Shagadeers
Een rockabilly-groep met nummers om te swingen en dansen of gewoon om van te genieten met een drankje. Heerlijke, warme stem heeft die zanger!
Taïs V.
3 0
lees meer
Kotjesvolk
Poperingse groep, met een aparte klankkleur (folk, chanson, kleinkunst) en gek genoeg nog maar zelden in Poperinge zelf gespeeld...
Wim C.
1 0
lees meer
Mooneye
West-Vlaamse topband die indie en popmuziek brengt. Won in 2019 de nieuwe lichting op Studio Brussel.
Veerle H.
3 0
lees meer
Woesten
Keigoed Nederlandstalig muziek
Bart D.
0 0
lees meer
Anna Rune
Reeds in Poperinge gezien met de thuisconcerten, vind ik 👌
Nele A.
0 0
lees meer
Nicolas/Biezen
Nicolas/Biezen is een duo dat akoestische nummers brengt. Zowel eigen werk als covers (Paranoiacs, Gorki, Bob Dylan,JJ Cale...). Nicolas speelde reeds in verschillende coverbands: krypton 85, Juvanic, De Het's en N2 Music/Mitch. Biezen ( Erik Van Biesen) verdiende zijn sporen bij Revenge 88, Paranoiacs en basste 25 jaar bij niemand minder den Gorki . 27 augustus openden ze Marktrock Poperinge
Nicolas M.
1 0
lees meer
De tope gerapte
Machtig en onlangs ook gezien op tv.
Roger P.
0 0
lees meer
2 The Limits
Plaatselijk coverband-duo en beire, euh Keigoed! ;)
Jan G.
1 0
lees meer
The Heartclub Band
Beatles tribute band met fantastische muzikanten met Wervikse roots.
Tine R.
0 0
lees meer
Charlotte Vandewalle, Charly & the Checkpoints
Als ex-Poperingenaar, vind ik dat ze meer dan welkom is in onze stad!
CHANTAL M.
1 0
lees meer
Morris and Son
Steengoede coverband van The Doors met een zanger die een charismatisch podiumbeest is. Uit de streek van Kortrijk en Roeselare.
Katia V.
1 0
lees meer
Red Spot Avenue
Lokaal talent. Kwaliteitsvolle, akoestische coverband. Voor elk wat wils: van evergreens, vergeten hits tot recente dansbare popmuziek.
Tine V.
4 0
lees meer
LunAcoustic
LunAcoustic.. 2 mensen met een passie voor muziek en voor elkaar. Nancy Neut en Dirk Derdaele vormen al meer dan tien jaar een stevig koppel dat ook stevig op het podium staat. Ze brengen live liedjes die je kent, bijna vergeten was, en nu en dan één van hun eigen songs. Alles wat je hoort is puur en écht.. 1 akoestische gitaar en 2 stemmen (dus geen karaoke tracks). Geen genre wordt uit de weg gegaan, Nederlands, Engels, pop, rock, kleinkunst... alles kan en mag. Echte muziek, echte mensen. Bovendien hebben ze al 2 maal CC Ghybe uitverkocht ;-)
Nancy N.
16 0
lees meer
Franky pluym
We (dienst van de Lovie vzw) zouden graag nog eens een namiddag (namiddag enkel haalbaar voor deze doelgroep)organiseren voor mensen met een beperking en senioren, en dit tevens op dezelfde plaats van de parkconcerten. Franky Pluym is naar ons inziens een geschikte muzikant om deze groep (zonder te oubollig te zijn) te entertainen.
Sabine V.
5 0
lees meer
Whispering Sons
Belgische intense postpunk, met een ijzersterke livereputatie.
Marijn D.
3 0
lees meer
Naima Joris
Bloedmooi!
Filip D.
0 0
lees meer
N2 Music/Mitch is een trio dat bestaat uit Natalie Debels (vocals), Nicolas Maes (vocals/guitar)en Michiel Buseyne (vocals/guitar/ukulele).
Spelen covers van o.a. Cash, Tom Petty, Natalie Merchant , Gorki en zelfs Urbanus.
Nicolas M.
0 0
lees meer
Betty
1 vrouw, 5 mannen. De beste soul en pop nummers van vrouwen.
Jan K.
0 0
lees meer
Veel fokkersvreugde
Veel Fokkersvreugde is de meest vreugdevolle band van de Westhoek! Grappig, mooie muziek, een zanger die in het Poperings zingt én een bassiste die in Poperinge woont...
Katrijn S.
3 0
lees meer
Bizkit Park
Voor de rockfans: tributeband die alle hits van de nu-metal van de jaren 90 covert (Limp Bizkit, Linkin Park, Korn, Deftones…)
Amelie L.
1 0
lees meer
Kobe Sercu - De broers
Kobe (52) is de derde telg van zeven uit het Ardooise gezin Sercu. Samen met zijn broers Sam (54), Mathias (51) Jozef (48) en Benjamin (46) is hij geregeld op Vlaamse podia te zien. De Broers Sercu spelen er een kleurrijke mix van covers, vertalingen en eigen nummers. Kobe maakt en speelt ook zijn eigen liedjes en bracht een eerste album uit in eigen beheer, dat Kom Bluf Gerust heet, naar het gelijknamige nummer van zijn hand. Vele van zijn liedjes zijn in het Westvlaams, wat een heel speciale kleur geeft aan zijn songteksten.
Wim P.
1 0
lees meer
The Cave
Coverband.
Peter B.
0 0
lees meer
Wilma van de Bunt
Wilma is een Nederlandse country zangeres die in Poelkapelle woont. Ze kan een feestje bouwen maar ook je hart raken met haar mooie stem.
Chantal W.
3 0
lees meer
Faute Bendt
Wat gebeurt er als je een stel professionele muzikanten in een zot pak steekt en bovendien hun speellijst “nooit spelen” boven haalt. Voeg daar wat verschrikkelijke danspasjes en andere rare gimmicks aan toe en je hebt een goed “faut” feestje. En het publiek, die deze muziek ook te “faut” vindt, gaat plots volledig uit de bol. Laat ons nu toch wel net een coverband hebben die dit fenomeen veroorzaakt … FAUTE BENDT bezorgt uw publiek de fautste tijd van hun leven ? And we … we will give there a lap on! Bovendien is de zanger een geboren en getogen Poperingenaar en groeide de zangeres op in de Westhoek. Overal in Vlaanderen brengen ze met hun faute medleys de meest crazy feestjes op gang en zetten ze de boel in vuur en vlam.
Tine V.
7 0
lees meer
Toon opnieuw willekeurig 24 van de 50 bijdragen