Parkconcerten luiden muzikale zomer in het stadspark in

Het programma van de Parkconcerten 2022 is gekend. Tien bands geven deze zomer het beste van zichzelf op het podium van de Parkconcerten, tijdens vijf muzikale donderdagen in het Burggraaf Frimoutpark. In december van vorig jaar bepaalden jullie mee de line-up van dit jaar.

In december 2021 konden jullie via dit platform stemmen op 70 genomineerde artiesten. Meer dan 1.100 stemmen werden uitgebracht!

De dienst Cultuur is aan de slag gegaan met de topfavorieten om het programma van 2022 samen te stellen. De agenda van de artiesten, de kostprijs en de praktische haalbaarheid speelden uiteraard een rol om de puzzel te maken.

De absolute topfavoriet Mooneye kon helaas niet gestrikt worden, maar enkele andere torenhoge favorieten staan op de affiche, zoals Veel Fokkersvreugde, Rock ‘n’ Load en LunAcoustic. Ook andere genomineerden die goed scoorden, zoals The Rubinos en The New Seventies Band bemachtigden een plekje in de line-up.

De afscheidnemende West Corner Brass Band, Maguaré, Derek & the Dirt, Johnny & The Sparks en The Juliets vervolledigen de affiche van de Parkconcerten 2022.

Op naar een mooie, muzikale zomer in het stadspark!